Trainen en coachen van jouw team

Training  & Coaching

Haal meer uit je team door ze intrinsiek te motiveren en zorg dat jouw leidinggevenden inspirators worden

Aan de slag als consultant 

Word opgeleid tot ondernemer, leidinggevende of accountmanager


Consultancy voor bedrijven

Intrinsiek gedreven leidinggevenden en  accountmanagers die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen

Trainingen op maat

Verloopt de samenwerking binnen jouw team niet helemaal soepel? Ontbreekt het je team aan de drive om echt stappen te zetten met elkaar? Zorg dat jouw teamleden intrinsiek gemotiveerd worden en een duidelijk doel voor ogen krijgen. Geef je team een boost op het gebied van communicatie, leiderschap en effectiviteit. Waar loop je met jouw team tegenaan? Laat het me weten en dan kijken we of ik je kan helpen!

Zie hier een impressie uit één van de trainingen van De Intrinsieke Motivator 

Werkwijze

Het beste is om structureel te investeren in de groei van jouw team. Indien je vier dagdelen per jaar reserveert voor trainingen, werk je met je team altijd naar een doel toe. De onderwerpen bepalen we samen en het hangt er ook vanaf wat er op een bepaald moment speelt in je organisatie. Maar het is ook mogelijk om gewoon zo nu en dan je team een boost te geven en mij in te schakelen voor een inspirerende training. 

Maarten den Oudsten, (28) (Groningen) 

Eigenaar We-Cruitment & Broccoli IT

Dit is de kracht die hem onderscheidend maakt

Wilfred heeft een oprechte houding om anderen verder te willen helpen. Dit is de kracht die hem onderscheidend maakt ten opzichte van anderen en de reden dat zijn advies zo waardevol is.
arrow_drop_up arrow_drop_down