1-op-1 evaluatiegesprekken

In persoonlijke evaluatiegesprekken zorg ik ervoor dat jouw mensen intrinsiek worden gemotiveerd. Ik kijk wat er goed gaat en wat er beter kan, en waar men uiteindelijk naar toe wil. Uiteraard doe ik dit in overleg met leidinggevenden. Ik werk meer dan acht jaar met deze strategie en ik durf te garanderen dat ik jouw mensen help om persoonlijk en zakelijk de volgende stap te maken. Daarnaast zorgt deze persoonlijke begeleiding ervoor dat mensen lang bij je blijven werken omdat je echt in je mensen investeert. Het is zowel mogelijk om voor online als offline evaluatiegesprekken te kiezen. 

Het is mijn overtuiging dat de trainingen en de evaluatiegesprekken gezamenlijk zorgen voor de optimale groei van jouw team.
Mijn advies is om een keer een evaluatiegesprek of training in te plannen, zodat je zelf kan kijken wat het beste bij je past. 

De intrinsieke motivator

Coaching voor ondernemers 


Ben je ondernemer en ben je er echt aan toe om te groeien als persoon? Vraag een kennismakingsgesprek aan om te kijken of we een match zijn. 

Je bent al goed bezig maar je hebt het idee dat er meer uit het leven te halen is. Herken jij je erin dat je wel iets wilt veranderen, maar je weet niet hoe? Je bent toe aan de volgende stap maar je staat voor je gevoel stil? In het 1 op 1 coaching traject kom ik heel snel tot de kern en houd ik je een spiegel voor. Met mijn oprechte intentie om jou verder te helpen, beloof ik je dat je de groei door gaat maken die je wenst. 


Alleen coaching als het past

Ik werk graag samen met mensen die zelfkritisch zijn en open staan voor groei, en leven of willen leven vanuit intrinsieke motivatie.