Teamuitje en teamsessie in het buitenland
17 augustus 2022 

Teamuitje en teamsessie in het buitenland

Vorige week was ik met mijn vriendin Mariska een klein weekje op vakantie naar België en Frankrijk. We zijn een paar maanden geleden nog naar Sri Lanka en Dubai geweest, dus dit voelde als een dikke bonus. Ik was na Sri Lanka helemaal klaar om los te gaan. Een tikkeltje naïef wellicht want ja, verder is iedereen gewoon op vakantie of heeft vakantie.

Na Gent en Parijs, (op de elektrische fiets door Parijs is echt een aanrader trouwens), kwamen wij aan in de champagnestreek. En daar heb ik toch iets moois bedacht. Het begon eigenlijk met Steven Kerkstra van Brainstud. Met hem had ik namelijk contact over een strategiesessie met zijn team. Hij belde mij later op en vroeg: hoe sta jij er tegenover dat wij jou invliegen naar Hamburg het tweede weekend van oktober? Brainstud gaat naar Hamburg in het kader van een teamuitje en ze vroegen mij om het inhoudelijke gedeelte te verzorgen gedurende dit weekend. Dat bestaat uit een kernwaardensessie, een open gesprek hoe het gaat, wat gaat goed gaat en wat beter kan, en een training gericht op persoonlijke groei.

Ik werd enorm enthousiast van dit idee en ik heb dan ook direct ja gezegd op dit aanbod. Ik werd eigenlijk steeds enthousiaster van de gedachte aan strategiesessies in het buitenland. Met Brand Solutions hebben we in 2019 een tijd vanuit Bali gewerkt en in het buitenland bezig zijn met groei en ontwikkeling bracht iets magisch met zich mee.

In de champagnestreek verbleven wij op een prachtige plek, gerund door een Nederlandse vrouw. Zij had meerdere verblijven op het terrein en de hele plek ademde sfeer en rust uit. Op een gegeven moment gaf ze aan dat ze ook een zaal had die ze verhuren. En toen dacht ik: hier moet ik wat mee. De champagnestreek is namelijk maar 4,5 uur rijden (vanaf Utrecht) en je kan hier heel veel leuke dingen doen. Champagneproeverijen, kanoën, fietstours en ga zo maar door. De eigenaresse van het verblijf in de champagnestreek wil graag samenwerken dus dat gaan we dan ook doen. Naast strategiesessies en ontwikkeltrajecten in Nederland is het vanaf nu mogelijk om een teamuitje in het buitenland te koppelen aan strategiesessies, vergaderingen of trainingen.

Mogelijkheden op het moment zijn om op teamweekend te gaan naar: Frankrijk (champagnestreek), Portugal, Hamburg en Bali. Ik begrijp dat we een aantal stappen overslaan voordat we een strategiesessie houden in het buitenland, daarom is het mogelijk om een kennismakingssessie in te plannen. Wil je verkennen wat ik voor jou en je team kan betekenen om jullie te helpen om zowel persoonlijk als zakelijk te groeien? Stuur me een berichtje.

Over de schrijver
Reactie plaatsen