Wilfred Prins

Ondernemer 

Oprichter van Brand Solutions, eigenaar van De Intrinsieke Motivator en mede-oprichter van de Nieuwe Tak - Ondernemersclub.

Podcaster

Luister naar de Intrinsieke Motivator podcast. De Nieuwe Tak podcast en de Brand podcast voor jonge ondernemers.


Intrinsieke Motivator

Ontwikkeltrajecten en sessies gericht op leiderschap en ontwikkeling.


Wie ben ik?

In 2013 begon ik het bedrijf Brand Solutions in Groningen. Hiervoor werkte ik bij meerde salesbedrijven en wat me niet beviel was dat bedrijven een soort trucje deden om mensen te motiveren, zodat mensen harder gingen lopen. Dit kon en moest anders. 

Ik was ervan overtuigd dat je collega's veel meer waarde kan leveren, waar ze zelfs de rest van hun leven profijt van hebben. Niet geheel onbelangrijk is dat we veel betere resultaten hebben geboekt met deze aanpak.

Ik kwam erachter dan ik mensen kon inspireren en aan kon spreken op hun drijfveren. Zo hoefde ik helemaal niet te motiveren omdat mensen van binnenuit wisten waarvoor ze het deden. Door onze organisatiedoelen te koppelen aan mensen hun persoonlijke doelen, hebben wij mooie resultaten behaald. 

Als bedrijf wil je natuurlijk dat je beste mensen lang bij je blijven werken. Er is een manier waarmee je hoe dan ook aan het langste eind trekt. 

www-brand-solutions-nl

Brand Solutions & Brand Nova

Ik heb een passie voor groei en intrinsieke motivatie van mezelf en anderen. Ik word enthousiast van mensen helpen om te groeien en om te inspireren. In 2022 ben ik uit Brand Solutions gestapt. Met dit bedrijf hadden we drie vestigingen in Nederland waar 90 collega's werkten. Ik ben trots op onze filosofie, waarbij we ons focusten op de persoonlijke groei van onze collega’s. We deden direct sales, maar wat we echt deden was mensen de skills leren die je eigenlijk op school had moeten leren

de-intrinsieke-motivator

Missie:
Inspiratie boven motivatie

Strategie:
Door mensen centraal te stellen geweldige resultaten behalen

''Wat ik vooral heb geleerd uit de trainingen is mijn bewustwording van het feit dat mijn cirkel van invloed veel groter is dan ik daadwerkelijk dacht''

De trainingen waren altijd goed voorbereid en specifiek op mij gericht, zodat ik mij als persoon verder kan ontwikkelen. Ik vind het fantastisch om op die manier aan de slag te gaan, omdat het me altijd nieuwe energie en inspiratie geeft om weer nieuwe vervolg stappen te zetten. Wat ik vooral heb geleerd uit de trainingen is, mijn bewustwording van het feit dat mijn cirkel van invloed veel groter is dan ik daadwerkelijk dacht.


Door altijd de schuld bij jezelf te zoeken maak je veel gemakkelijker persoonlijke ontwikkeling door, omdat je je alleen maar richt op daadwerkelijk het gene waar je invloed op hebt en dat is jezelf. Verder heb ik veel geleerd over wie ik nou echt ben en wat ik wil, waarom ik het wil wat en wat mij nou echt van binnen intrinsiek motiveert om mijn doelstellingen te halen en ook hoe ik dit bij anderen kan doen. 


Ik vind de kracht van Wilfred zijn trainingen dat, hij erg goed tot de kern kan komen wat jou nou echt intrinsiek motiveert en wat je nou inspireert,  waardoor ik en ook vele anderen rond om mij heen al vele stappen op persoonlijk vlak hebben kunnen zetten. Ik zou nooit de zin vergeten: " Zorg dat je niet motiveert maar inspireert". iemand die is geïnspireerd, haalt de motivatie uit zichzelf, iemand die gemotiveerd wordt niet. 

Jesse,  Utrecht – freelance salesprofessional en people manager

Verder komen met jouw organisatie?

Zelf groeien en anderen helpen met ontwikkeling is mijn passie, inspireren is mijn talent. Benieuwd naar mijn filosofie?