Wilfred Prins is De Intrinsieke Motivator

Ondernemer 

Oprichter van Brand Solutions en Brand Nova & Eigenaar van De Intrinsieke Motivator 


Podcaster

Luister naar de Intrinsieke Motivator podcast of de Brand Podcast Voor Jonge Ondernemers


Intrinsieke Motivator

Ontwikkelsessies gericht op het implementeren van beleid op het gebeid van leiderschap en kernwaarden.

Wie ben ik?

In 2013 begon ik mijn eerste bedrijf tijdens mijn studententijd in Groningen. Hiervoor werkte ik bij meerde salesbedrijven en wat me hier niet beviel was dat bedrijven een soort trucje deden om mensen te motiveren zodat zij harder voor ze gingen lopen. Dit kon en moest anders. Ik was ervan overtuigd dat je collega's veel meer waarde kan leveren, waar ze zelfs de rest van hun leven profijt van hebben. Niet geheel onbelangrijk is dat we veel betere resultaten hebben geboekt met deze aanpak. Ik kwam erachter dan ik mensen kon inspireren en aan kon spreken op hun drijfveren. Zo hoefde ik helemaal niet te motiveren omdat mensen van binnenuit wisten waarvoor ze het deden. Door onze organisatiedoelen te koppelen aan mensen hun persoonlijke doelen hebben wij geweldige resultaten behaald. 

We leven in een tijd waar er gevochten wordt en nog meer gaat worden om goede mensen. Als bedrijf wil je natuurlijk dat je beste mensen lang bij je blijven werken. Er is een manier waarmee je hoe dan ook aan het langste eind trekt. 

www-brand-solutions-nl

Brand Solutions & Brand Nova

Ik heb een passie voor groei en intrinsieke motivatie van mezelf en anderen. Ik word enthousiast van mensen inspireren en trainen zodat men beter wordt en groeit. Sinds 2013 ben ik ondernemer en met Brand Solutions www.brand-solutions.nl hebben we drie vestigingen in Nederland. Ik ben trots op onze filosofie, waarbij we ons focussen op de persoonlijke groei van onze collega‚Äôs. We doen direct sales, maar wat we echt doen is jonge mensen de skills leren die je op school niet leert. 

de-intrinsieke-motivator

Missie:
Inspiratie Boven Motivatie

Strategie:
Behaal geweldige resultaten door je mensen centraal te stellen

''Wat ik vooral heb geleerd uit de trainingen is mijn bewustwording van het feit dat mijn cirkel van invloed veel groter is dan ik daadwerkelijk dacht''

De trainingen waren altijd goed voorbereid en specifiek op mij gericht, zodat ik mij als persoon verder kan ontwikkelen. Ik vind het fantastisch om op die manier aan de slag te gaan, omdat het me altijd nieuwe energie en inspiratie geeft om weer nieuwe vervolg stappen te zetten. Wat ik vooral heb geleerd uit de trainingen is, mijn bewustwording van het feit dat mijn cirkel van invloed veel groter is dan ik daadwerkelijk dacht. Door altijd de schuld bij jezelf te zoeken maak je veel makkelijker persoonlijke ontwikkeling door, omdat je je alleen maar richt op daadwerkelijk het gene waar je invloed op hebt en dat is jezelf. Verder heb ik veel geleerd over wie ik nou echt ben en wat ik wil, waarom ik het wil wat en wat mij nou echt van binnen intrinsiek motiveert om mijn doelstellingen te halen en ook hoe ik dit bij anderen kan doen. 


Ik vind de kracht van Wilfred zijn trainingen dat, hij erg goed tot de kern kan komen wat jou nou echt intrinsiek motiveert en wat je nou inspireert,  waardoor ik en ook vele anderen rond om mij heen al vele stappen op persoonlijk vlak hebben kunnen zetten. Ik zou nooit de zin vergeten: " Zorg dat je niet motiveert maar inspireert". iemand die is geïnspireerd, haalt de motivatie uit zichzelf, iemand die gemotiveerd wordt niet. 

Jesse (26) Utrecht – freelance salesprofessional en people manager

Vallen en opstaan

De afgelopen 8 jaar zijn niet altijd soepel verlopen.
Ik heb een behoorlijke dip gehad in 2017 bij het opzetten van mijn tweede vestiging in Utrecht. 

Daarna kwam ik mezelf keer op keer weer tegen en ben ik op dit moment aan het doen waar ik heel enthousiast van word,
en dat is ondernemers, leidinggevenden en teams te helpen groeien. Zelf Groeien en anderen helpen om te groeien is mijn passie, inspireren is mijn talent. Benieuwd naar mijn filosofie?