De Nieuwe Tak

Club voor nieuwsgierige ondernemers

Groeien in bewustwording en met plezier ondernemen

  Hier wil ik bij 


Wat is De Nieuwe Tak?

De nieuwe tak is een club voor ondernemers die willen groeien. We ontmoeten elkaar wekelijks online, en elke maand ontmoeten we elkaar op een event. De events bestaan uit inhoudelijke workshops, een netwerkborrel en een diner. Het ondernemer zijn én de intentie om te groeien is wat ons bindt. Als je maar met gelijkgestemde ondernemers de diepte in wilt en durft te gaan.

De nieuwe tak is een club voor ondernemers die willen groeien. We ontmoeten elkaar wekelijks online, en elke maand ontmoeten we elkaar op een event. De events bestaan uit inhoudelijke workshops, een netwerkborrel en een diner. Het ondernemer zijn én de intentie om te groeien is wat ons bindt. Als je maar met gelijkgestemde ondernemers de diepte in wilt en durft te gaan.

Pas jij bij de Nieuwe Tak?

50%
Ik wil meer weten

Huibert-Jan van Roest

Huibert-Jan is oprichter van spreektrainingsbureau ‘Spreken voor Publiek’. Zijn bedrijf helpt mensen de stap naar het podium te maken. Zelf staat Huibert-Jan ook graag voor de groep. Als spreektrainer, maar ook als stand-up comedian.

 Ideeën tastbaar maken vindt Huibert-Jan het mooiste van ondernemen. Huibert-Jan helpt geregeld andere ondernemers om zichzelf en hun bedrijf op de kaart te zetten. Huibert-Jan vindt het geweldig als ondernemers bij De Nieuwe Tak ideeën en verhalen delen, om samen te groeien.  

https://www.linkedin.com/in/huibertjan/

Wilfred Prins

Nadat Wilfred zijn salesbedrijf met drie vestigingen verkocht, richtte hij De Intrinsieke Motivator op.  Wilfred´s talent is sales en zijn passie is de ontwikkeling van mensen. Hij helpt bedrijven dan ook hun mensen en teams te ontwikkelen. Inspiratie boven motivatie is zijn motto.

Ook in zijn eigen leven vindt Wilfred het leuk om steeds weer een nieuwe stap te maken. Wilfred vindt het fantastisch als ondernemers bij De Nieuwe Tak geïnspireerd raken en elkaar verder helpen in hun groei.

https://www.linkedin.com/in/wilfred-prins-511b358a/ 

Masker af en de 

diepte in

Geen visitekaartjes uitdelen en alleen successen delen. Wel eerlijke gesprekken over hoe het echt gaat.


Inhoud en humor

Diepgaande gesprekken maar ook goed met elkaar lachen. Samenwerkingen en vriendschappen ontstaan, zonder er de focus op te leggen.


Samen
stappen maken

Ondernemer skills leren en persoonlijke ontwikkeling, met een groep fijne mensen met mooie bedrijven. Een garantie voor groei.

De maandthema's van 2023

Thema's

Januari: Nieuwe energie;

Februari: Je grote voorbeeld;

Maart: Vakmanschap & creativiteit;

April: Groot denken;

Mei: Leiderschap;

Juni: Loslaten;


Natuurlijk ritme

Bij het samenstellen van het jaarprogramma hebben we rekening gehouden met het natuurlijke ritme van groei, en met het jaarritme van de ondernemer.


Buiten de kaart

Naast ons vaste programma, bieden we ook activiteiten 'buiten de kaart'. Soms kosten die geld (concerten, tripjes). Soms ook niet.


De Nieuwe Tak Events 


De events van De Nieuwe Tak vinden plaats op de derde donderdag van de maand. Eerst is er een groeiworkshop. Als we in groepen werken, proberen we steeds te matchen met voor jou interessante mede-ondernemers. Het tweede deel van het programma is een borrel, waarin je vrijuit kunt netwerken. We sluiten de avond af met een groeidiner.


Het programma van de events ziet er als volgt uit:
 16:00 – 18:00: Groeiworkshop;
18:00 – 19:00: Netwerkborrel;
19:00 – 21:00: Diner;

Zet de volgende data voor de events alvast in je agenda
 Donderdag 19 januari 2023;
Donderdag 16 februari 2023;
 Donderdag 16 maart 2023;
Donderdag 20 april 2023;
Donderdag 25 mei 2023 (4e donderdag vanwege Hemelvaart op 18 mei);
Donderdag 15 juni (zomerborrel);

DIRECT AANMELDEN

Wekelijkse online-sessie

Elke woensdag van 9:00 tot 10:00 komen we bij elkaar voor een online ontwikkelsessie. Deze staan in het teken van het maandthema en worden gehost door Wilfred of Huibert-Jan. We gebruiken de volgende vormen:

Week 1) Introductie maandthema;

Thema sessie. Introductie van het maandthema in break-out groepjes.

Week 2) Gastspreker;
Een spreker die past bij het thema inspireert en helpt jou aan nieuwe inzichten.  

Week 3) Kennis-sessie;
Deze sessie staat in het teken van het opdoen van nieuwe kennis. We delen de belangrijkste lessen uit een boek, of organiseren een mini-workshop.

Week 4) Open call;
In de open call wordt het maand-thema afgesloten. Er is ruimte voor gasten om kennis te komen maken en om te komen netwerken.

In maanden met een ‘vijfde woensdag’ is ruimte voor nieuwe ideeën.

Hoe kan ik er bij komen?

We werken met half jaar lidmaatschappen. Instappen kan op twee momenten per jaar, namelijk per 1 januari en per 1 juli. Eerst eens de sfeer proeven? Koop dan een los ticket voor een event. Als lid heb je toegang tot alle events, de groepsapp en de online calls. De toegang hiervoor is alleen voor leden. Meld je hieronder aan.

de-nieuwe-tak-ondernemersclub

Half jaar lidmaatschap


Inbegrepen:

✓ Lidmaatschap De nieuwe Tak
✓ Toegang tot maand events:

     Groeiworkshop

     Netwerkdiner en drankjes

     Netwerkborrel

✓ Wekelijkse online-sessie 

✓ De groepsapp

€995,-
de-nieuwe-tak-ondernemersclub

Half jaar lidmaatschap online 

Toegang tot:

✓ Wekelijkse online-sessie 

✓De groepsapp


€295,-
de-nieuwe-tak-ondernemersclub

Losse tickets voor events


Keuze uit onderstaande datums

✓ Donderdag 19 januari 2023
✓ Donderdag 16 februari 2023
✓ Donderdag 16 maart 2023
✓ Donderdag 20 april 2023

✓ Donderdag 25 mei 2023€239,-