De Leiders van Nu

Het is niet fijn als je mensen snel bij je weg gaan. De waan van de dag lonkt altijd. Stap uit die waan en focus je op de lange termijn. Download Het leiderschap van nu en zet een eerste stap om  young professionals aan je te binden.
Dring verloop terug
Intrinsieke motivator

Ontdek hoe je een magneet wordt voor young professionals


Tip 1: intentie. Als jij je mensen echt op de eerste plaats zet en ook echt het beste wil voor hen, dan is de kans groot dat je aan de goede kant van de bedrijven zit in de ‘’’war on people’’.

Tip 2: onderzoek. Meet en wil echt weten wat er speelt bij je mensen, waar ze naar verlangen en wat ze missen. Waar worden je mensen blij van en wat is een reden voor hen om lang bij je te blijven werken?

Tip 3: inspirerend leiderschap. Ontwikkel je leiderschap-skills. Inspireer je mensen in plaats van hen te motiveren voor eigen gewin. Koppel persoonlijke ontwikkeldoelen van je collega’s aan je bedrijfsdoelen.

Tip 4: first step. Het maakt niet uit waar je mee begint, als je maar in beweging komt. Voorkom dat je mensen bij je weglopen. Stap uit de waan van de dag en focus je op de lange termijn. Wat je ook kiest om als eerste te doen, kom in ieder geval in beweging!

Het leiderschap van nu

Het is niet fijn als je mensen snel bij je weg gaan. De waan van de dag lonkt altijd. Stap uit die waan en focus je op de lange termijn. Download Het leiderschap van nu en zet een eerste stap om  young professionals aan je te binden.

50%
Word geïnspireerd 
Dring verloop terug