Intrinsieke motivator

Word opgeleid tot ondernemer, leider of accountmanager

Zou je eigenlijk wel ondernemer willen worden maar weet je niet hoe je moet beginnen? Ben je accountmanager en wil je de volgende stap maken of doorgroeien naar een leidinggevende functie? Dat hoor ik vaker. Maar weinig mensen durven daadwerkelijk de stap te zetten om er echt voor te gaan. Daarnaast willen velen de shortcut naar succes. Naar mijn mening werkt het niet op deze manier. Ik bied je een traject aan van 1 tot 3 jaar, waar jij wordt klaargestoomd tot ondernemer of leidinggevende.

Het is dan wel van belang dat je ondernemerschap of leiderschap in je hebt. Door middel van een talent scan, ga ik met jou aan de slag en kijken we wat jouw natuurlijke talenten zijn. In het traject coach, train en begeleid ik je en gaan we jouw dromen waarmaken! Weet je nog niet wat je wil? Dan mag je voor jezelf kiezen en beginnen met dromen.

Let op, dit traject is niet voor iedereen. Of je wordt toegelaten hangt af van je mindset, je niveau in leiderschap en commercieel vermogen.

De intrinsieke motivator

Traject en persoonlijkheid

Tijdens het traject word je geplaatst bij bedrijven die passen bij jouw persoonlijkheid. Je gaat bij bedrijven een accountmanager of een leidinggevende functie bekleden. Tegelijkertijd word je wekelijks gecoacht, getraind en begeleid zodat je altijd blijft groeien. In wekelijkse evaluatiegesprekken werken we toe naar een doel. Door middel van wekelijkse trainingen en masterminds met gelijkgestemden, word jij een absolute pro op het gebied van leiderschap en beïnvloeding. Dit zijn DE eigenschappen die van jou een ware top ondernemer, leider en accountmanager maken.